Η Cher τραγουδάει με τους φίλους της για τα Χριστούγεννα – 4 καινούργια τραγούδια στο νέο άλμπουμ

18:56 20/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η σπουδαία Cher επιστρέφει στη δισκογραφία ύστερα από πέντε χρόνια. Και το κάνει με το νέο της άλμπουμ που έχει τον τίτλο Christmas και περιλαμβάνει 13 τραγούδια, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι καινούργια. 

Το Christmas περιλαμβάνει, επίσης, αρκετά κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η Cher συνεργάζεται με διάσημους μουσικούς φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Darlene Love, Stevie Wonder, Michael

Bublé, Cyndi Lauper και Tyga.

«Το πολύ catchy χορευτικό τραγούδι, DJ Play a Christmas Song, θυμίζει μια νύχτα που δεν είναι καθόλου ήσυχη», έγραψε ο Guardian για το τραγούδι που αναμένεται να γίνει το… hit των φετινών Χριστουγέννων. 

Ηχογραφημένο κυρίως στο Λος Άντζελες και το Λονδίνο, το Christmas είναι παραγωγή του εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτη της Cher, Mark Taylor (“Believe”).

Τα τραγούδια περιλαμβάνουν αγαπημένα ντουέτα των σούπερ σταρ, όπως το “What Christmas Means To Me” με τον Stevie Wonder και το “Christmas (Baby Please Come Home)” με την Darlene Love, η οποία είχε ηχογραφήσει το τραγούδι με τον Phil Spector και με την 17χρονη, τότε, Cher να τραγουδά φωνητικά!

Το Christmas περιλαμβάνει επίσης μια συγκινητική εκτέλεση του “Home” που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε μαζί με τον Michael Bublé.

Ένα από τα πολλά κορυφαία τραγούδια είναι το ντουέτο της Cher και του Stevie Wonder στο “What Christmas Means to Me”.

«Κάθε φορά που το ακούω, γίνομαι πάλι έφηβη. Είναι ένα προσωπικό όνειρο που πραγματοποιείται για μένα να ηχογραφήσω αυτό το τραγούδι με τον Stevie», είπε η Cher.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεργάζεται με τον Tyga σε ένα άλλο τραγούδι της Sarah Hudson με τίτλο “Drop Top Sleigh Ride” παραγωγής Alexander Edwards, Mike Crook και Ryan OG, και το εκπληκτικό “Angels in the Snow” καθώς και το “Put A Little Holiday In Your Heart” με την Cyndi Lauper.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ της Cher:

DJ Play A Christmas Song

What Christmas Means To Me (με τον Stevie Wonder)

Run Run Rudolph

Christmas (Baby, Please Come Home) (με την Darlene Love)

Angels In The Snow

Home (με τον Michael Bublé)

Drop Top Sleigh Ride (με τον Tyga)

Please Come Home For Christmas

I Like Christmas

Christmas Ain’t Christmas Without You

Santa Baby

Put A Little Holiday In Your Heart (με την Cyndi Lauper)

This Will Be Our Year

To άρθρο Η Cher τραγουδάει με τους φίλους της για τα Χριστούγεννα – 4 καινούργια τραγούδια στο νέο άλμπουμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα