Η Barbie πάει στο Netflix

22:31 23/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Στο Netflix θα βλέπουμε τις νέες ταινίες και σειρές της Barbie μιας και η Mattel, η εταιρεία που διαχειρίζεται το όνομα και τα προϊόντα της πασίγνωστης κούκλας, έκλεισε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία με τον κολοσσό των υπηρεσιών streaming.

Με τη νέα συμφωνία, η Mattel Television θα παράγει αποκλειστικό

περιεχόμενο της Barbie για το Netflix, σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter που μεταδίδει η DailyMail. Άλλωστε, οι δύο εταιρείες έχουν ήδη συνεργαστεί ξανά για την παραγωγή του διαδραστικού special προγράμματος, «Barbie: Epic Road Trip», που αναμένεται να βγει στον αέρα της υπηρεσίας streaming την ερχόμενη Τρίτη.

Ωστόσο, η Mattel θα μπορεί να παράγει και περιεχόμενο που δεν θα είναι αποκλειστικό στο Netflix και θα μπορεί να προωθήσει και να πουλήσει μέσω άλλων καταστημάτων, παράλληλα με όσα θα κάνει για τη δημοφιλή υπηρεσία streaming.

Σημειώνεται ότι το «Barbie: Epic Road Trip», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σύντομα, θα είναι διαδραστικό, με την έννοια ότι οι χρήστες του Netflix θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 500 συνδυασμούς ιστοριών και 100 άλλες επιλογές για να χειριστούν την πλοκή, σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το βασικό σενάριο της ταινίας αφορά ένα ταξίδι της Malibu Barbie και της Brooklyn Barbie, μαζί με την αδερφή της, Skipper, και το αγόρι της, τον Ken.

Η είδηση της πολυετούς συνεργασίας της Mattel με το Netflix έρχεται καθώς μια live action ταινία της Barbie – που δεν σχετίζεται με το Netflix – είναι στα σκαριά με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie στον ομώνυμο ρόλο.

To άρθρο Η Barbie πάει στο Netflix δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα