Η Anna Wintour της Vogue απαντά για το εξώφυλλο της Κάμαλα Χάρις

12:14 13/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Μέσω των New York Times απάντησε η Άννα Γουίντουρ, διευθύντρια της Vogue μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το εξώφυλλο με την νέα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις

Στο εξώφυλλο που διέρρευσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Χάρις στέκεται σε ένα πράσινο και ροζ

φόντο που είναι και τα χρώματα της αδελφότητας στην οποία ήταν στο Πανεπιστήμιο της ΑΛΦΑ ΚΑΠΠΑ ΑΛΦΑ και φοράει μαύρο κοστούμι και σταράκια.

Οι επικριτές του εξωφύλλου μίλησαν για άθλιο φωτισμό και styling και μάλιστα οι πιο αυστηροί είπαν ότι άλλαξε μέχρι και το χρώμα του δέρματός της.

Επίσης θεώρησαν ότι το σπορ λουκ της Χάρις δεν ταίριαζε με ένα εξώφυλλο ενός τόσο μεγάλου περιοδικού που κάνει αφιέρωμα στην πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο των ΗΠΑ που είναι και διαφορετικού χρώματος.

Στην δήλωσή της στους New York Times, η Γουίντουρ αναφέρει ότι δεν υπήρχε επίσημη συμφωνία για το εξώφυλλο και τόνισε με έμφαση ότι δεν ήταν στην πρόθεση του περιοδικού να μειώσει την σημασία της απίστευτης νίκης της νέας αντιπροέδρου.

Σύμφωνα επίσης με την Γουίντουρ, το δημιουργικό της Vogue εκτίμησε ότι ένα σπορ λουκ για την Κάμαλα Χάρις θα ήταν το πιο κατάλληλο την συγκεκριμένη στιγμή. Η Γουίντουρ δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον φωτισμό.

 

To άρθρο Η Anna Wintour της Vogue απαντά για το εξώφυλλο της Κάμαλα Χάρις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα