Γολγοθάς για Άγγλο τουρίστα στη Ρόδο: Περιπέτεια υγείας από μία μπουκιά και αγωγή αποζημίωσης 300.000 ευρώ

16:23 22/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Απίστευτη περιπέτεια υγείας για έναν Άγγλο κατά τις διακοπές του στη Ρόδο το 2015. Yπέβαλε αγωγή κατά του Γενικού Νοσοκομείου του νησιού για ιατρικό λάθος και διεκδικεί 300.000 ευρώ.

Η αίτηση του 55χρονου σήμερα, Άγγλου πήρε χθες, Πέμπτη (21.01.2021) αναβολή από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου. Ο ενάγων Άγγλος κατέθεσε αγωγή με την οποία διεκδικεί αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ για βλάβες που υπέστη από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η απίστευτη περιπέτεια του 55χρονου άρχισε

τον Ιούνιο του 2015 όταν έφτασε οικογενειακώς στη Ρόδο για διακοπές, που όμως, τους επιφύλασσαν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Στις 29 Ιουνίου 2015 σε ένα εστιατόριο στη Ρόδο, ένα κομμάτι χοιρινού κρέατος «έκατσε» στο λαιμό του χωρίς να μπορεί να πιεί ή να φάει κάτι.

Συνειδητοποιώντας ότι το πρόβλημα δεν επρόκειτο να περάσει από μόνο του, μετέβη το επόμενο πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου».

Εκεί υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση, δηλαδή σε μία οισοφαγο – γαστροσκόπηση, αφού χρειάστηκε να του χορηγηθεί γενική αναισθησία. Όντως, απομακρύνθηκε η σφηνωμένη μπουκιά αλλά κατά λάθος τραυματίστηκε ο οισοφάγος!

Ρόδος: Ο Γολγοθάς είχε μόλις ξεκινήσει

Από αξονική τομογραφία επιβεβαιώθηκε ρήξη οισοφάγου και άλλα προβλήματα. Η κατάσταση του 55χρονου Άγγλου ασθενή ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, καθώς η διάτρηση του οισοφάγου μπορούσε λόγω της θέσης της να προκαλέσει σηψαιμία.

Έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα σε άλλο νοσοκομείο για νέο χειρουργείο. Τελικώς, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ε.Ε.Σ.» και την 1η Ιουλίου 2015 υποβλήθηκε κατεπειγόντως σε δεξιά θωρακοτομή, συρραφή και αποκατάσταση του οισοφάγου.

Το χειρουργείο διήρκησε πολλές ώρες και ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ ο ιατρός που τον χειρούργησε είπε στους Έλληνες συνεργάτες της ασφαλιστικής του εταιρείας ότι η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που τον έσωσε «από του Χάρου τα δόντια».

To άρθρο Γολγοθάς για Άγγλο τουρίστα στη Ρόδο: Περιπέτεια υγείας από μία μπουκιά και αγωγή αποζημίωσης 300.000 ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γολγοθάς, Άγγλο, Ρόδο, Περιπέτεια, 300 000,golgothas, anglo, rodo, peripeteia, 300 000