Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 1-3: «Σβηστά» στην κορυφή και τώρα Ντιναμό Κιέβου

23:36 24/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας της Γκρόιτερ Φιρτ με 3-1 για το γερμανικό πρωτάθλημα και στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, την προσεχή Τετάρτη (29/09) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga. οι Βαυαροί επικράτησαν πολύ εύκολα της ουραγού Γκρόιτερ Φιρτ και θα παραμείνουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας άσχετα με το τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς.

Η «σεμνή τελετή»

είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν πέτυχε δύο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι στο 40΄ με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες από το 48΄, λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Παβάρ, όχι μόνο δεν κινδύνεψαν, αλλά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 68΄ με το αυτογκόλ του Γκρίεσμπεκ.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ με τον Ίτεν στο 88΄, ο οποίος είχε μπει στο ματς στο 76΄ αντί του Χργκότα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή ήταν η 5η συνάντηση των δύο ομάδων, με την Μπάγερν να μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία, ενώ σε τρία ματς η Γκρόιτερ Φιρτ δεν έχει καταφέρει να σκοράρει!

 

To άρθρο Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 1-3: «Σβηστά» στην κορυφή και τώρα Ντιναμό Κιέβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα