Γκουίνεθ Πάλτροου: Χάσαμε μισή μέρα σκι μετά το ατύχημα – Η φράση στη δίκη που έγινε viral

15:04 29/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Γκούινεθ Πάλτροου που βρίσκεται στα δικαστήρια εδώ και λίγες μέρες για ένα ατύχημα που είχε στο σκι το 2016, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός γιατρού, κατάφερε με μια μόνο ατάκα να εξοργίσει τους χρήστες στα social media.

Συγκεκριμένα, η Γκούινεθ Πάλτροου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της για το ατύχημα στο σκι όταν ρωτήθηκε από τον συνήγορό της για τις απώλειες που υπέστη από εκείνη την ημέρα και μετά το ατύχημα με τον γιατρό η ίδια απάντησε:

«Λοιπόν, χάσαμε μισή μέρα σκι»…

Η φράση της έγινε

viral και αμέσως οι χρήστες στα social media άρχισαν τα ειρωνικά σχόλια. 

Adding "well I lost half a day of skiing" to my lexicon for any minor inconvenience #GwynethPaltrowtrial pic.twitter.com/L29NffZl94

— Elizabeth Holloway (@LizzeeRascal) March 26, 2023

H ίδια σημείωσε στην κατάθεσή της πως βρισκόταν σε μια εύκολη πίστα όταν χτυπήθηκε στην πλάτη: «Δύο σκι μπήκαν ανάμεσα στα σκι μου, αναγκάζοντας τα πόδια μου να ανοίξουν…

Και τότε, υπήρχε ένα σώμα που με πίεζε και ακούστηκε ένας πολύ παράξενος, γρυλίζων θόρυβος. Ο εγκέφαλός μου προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Σκέφτηκα, ‘Είναι αυτό μια φάρσα; Μήπως κάποιος κάνει κάτι διεστραμμένο; Αυτό είναι πραγματικά πολύ παράξενο».

You lost half a day of skiing @GwynethPaltrow ?!Oh, please tell that to people who have lost their homes from war or natural disasters. Or those who have lost loved ones. Cry me a freaking river #GwynethPaltrow #GwynethPaltrowTrial

— Just Roseann (@Roseann2681) March 25, 2023

Υπογράμμισε πως δεν θα μπορούσε να έχει επικίνδυνη συμπεριφορά: «Δεν θα είχα επικίνδυνη συμπεριφορά, με ή χωρίς τα παιδιά μου εκεί», επεσήμανε.

Not a fan of Gwyneth, but I will say losing a half a day of skiing is the worst.

She should win on that alone#GwynethPaltrowSkiCrashTrial #GwynethPaltrowtrial

— Sher (@TheFabBookLover) March 28, 2023

To άρθρο Γκουίνεθ Πάλτροου: Χάσαμε μισή μέρα σκι μετά το ατύχημα – Η φράση στη δίκη που έγινε viral δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκουίνεθ Πάλτροου, Χάσαμε,gkouineth paltroou, chasame