Γκουαρντιόλα: «Πέντε παίκτες μας είναι σε καραντίνα, δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει»

17:47 1/1/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, αποκάλυψε πως από τους «πολίτες» θα λείψουν πέντε παίκτες στο ματς με την Τσέλσι, αφού παραμένουν σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, ενώ τόνισε πως ήθελε να διεξαχθεί το ματς με την Έβερτον, αλλά δεν υπήρχε τρόπος.

Χωρίς πέντε στελέχη της θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τσέλσι την Κυριακή (3/1) στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League,

όπως αποκάλυψε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε ακόμα για την αναβολή της αναμέτρησης με την Έβερτον την περασμένη Δευτέρα (28/12), τονίζοντας πως επιθυμούσε τη διεξαγωγή του ματς αλλά το μέγεθος του προβλήματος που δημιουργεί η πανδημία ήταν τέτοιο που καθιστούσε τεράστιο το ρίσκο που έπρεπε να πάρει η ομάδα του.

“Πέντε παίκτες βρίσκονται σε καραντίνα για δέκα μέρες. Τα πρώτα κρούσματα ήταν τέσσερα, δύο ποδοσφαιριστές και τρία ακόμη στα δεύτερα τεστ” ανέφερε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε

“Είχαμε αρκετούς παίκτες για να αντιμετωπίσουμε την Έβερτον. Θέλαμε να παίξουμε. Προσωπικά κάλεσα τον Κάρλο Αντσελότι για να του ανακοινώσω την κατάσταση. Αλλά τι θα γινόταν αν είχαμε περισσότερα κρούσματα στο ταξίδι; Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ακόμη εδώ”.

To άρθρο Γκουαρντιόλα: «Πέντε παίκτες μας είναι σε καραντίνα, δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα