Γιουβέντους – Έμπολι 4-0: Δεύτερη σερί νίκη και τώρα Μπενφίκα

23:58 21/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η Γιουβέντους επικράτησε με 4-0 της Έμπολι στο Τορίνο για την 11η αγωνιστική της Serie A, πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της και έδειξε έτοιμη για τον “τελικό” με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία την προσεχή Τρίτη (25/10) για το Champions League.

Η Γιουβέντους δείχνει να συνέρχεται μετά τη σφαλιάρα από τη Μακάμπι Χάιφα και με τη νίκη επί της Έμπολι έφτασε τους 19 βαθμούς. Πλέον, με αγώνα

περισσότερο, η Γηραιά Κυρία βρίσκεται στο -3 από την τέταρτη θέση και την Ρόμα και το -7 από την κορυφή και την Νάπολι.

Η Γιουβέντους έβαλε βάσεις νίκης από το πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκε με γκολ του Κεν. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αλέγκρι ήταν καταιγιστική. Ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο ΜακΚένι πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0 στο 56ο λεπτό.

Στο 82′ ο Κουαδράδο εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Βικάριο έδιωξε, αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή (3-0). Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 90+4′ ξανά από τον Ραμπιό, έπειτα από ασίστ του Ντανίλο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ρουγκάνι (79′ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, ΜακΚένι (65′ Παρέδες), Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (85′ Ίλινγκ), Βλάχοβιτς (65′ Μίλικ), Κεν (79′ Μιρέτι)

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίσι, Χάας (89′ Ινοσέντι(, Μαρίν, Μπαντινέλι (75′ Χέντερσον), Πιάτσα (62′ Μπαϊράμι), Ντέστρο (75′ Λάμερς), Σατριάνο (62′ Μπαλντάνζι)

To άρθρο Γιουβέντους – Έμπολι 4-0: Δεύτερη σερί νίκη και τώρα Μπενφίκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα