Γιώργος Λιάγκας: «Είχα 30% πιθανότητες να ζήσω, μην μου λέτε να λυπηθώ την κάθε Βανδή»

14:12 13/12/2023 - Πηγή: NewsIt

«Μου έδιναν 30% πιθανότητες να ζήσω, μην μου λέτε τώρα να λυπηθώ τη Βανδή». Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας, με αφορμή ένα συγκεκριμένο τραγούδι που έχει συνδέσει η Δέσποινα Βανδή με τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή και που τη συγκίνησε στην πίστα.

«Είναι πιο δύσκολη δουλειά αυτή που κάνει η Δέσποινα Βανδή και η κάθε Βανδή ή αυτή που κάνουμε εμείς που επί 30 χρόνια 3 ώρες κάθε μέρα

καθόμαστε εδώ και κάνουμε τους χαριτωμένους, ενώ μπορεί να έχουμε τα χίλια προβλήματα; Γιατί να στενοχωρηθώ για την Βανδή και να μην στενοχωρηθώ για τον εαυτό μου;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Στα 27 χρόνια που κάνω τηλεόραση, έλειψα όταν πήγα με περιτονίτιδα στο νοσοκομείο και είχα 30% πιθανότητες να ζήσω. Η Φαίη Σκορδά τότε δεν ερχόταν γιατί ήταν λεχώνα, επειδή ο Γιάννης, το πρώτο μας παιδί, ήταν 10 ημερών, δεν μπορούσε να έρθει στη δουλειά. Έχω μια τομή 50 πόντους. Βγήκα σε 10 μέρες από το νοσοκομείο», αποκάλυψε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ήρθα και κάνω εκπομπή -είναι σιχαμερό αυτό που θα πω τώρα- και αισθάνομαι ότι γίνομαι μούσκεμα εδώ και έχουν ανοίξει τα ράμματα. Φεύγω 11:30, με ράβουν χωρίς αναισθητικό με τοπική αναισθησία και γυρίζω και κάνω κλείσιμο εκπομπής», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μη μου λες τώρα να λυπηθώ τη Βανδή και την οποιαδήποτε Βανδή, λυπάμαι τον εαυτό μου πάνω από όλα. Δεν είμαστε γελωτοποιοί. Λέει ο κόσμος τι κάνουν τώρα αυτοί, βγαίνουν και λένε 10 μαλ… Δεν είναι έτσι», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Είχα 30% πιθανότητες να ζήσω, μην μου λέτε να λυπηθώ την κάθε Βανδή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Λιάγκας, Είχα 30, Βανδή,giorgos liagkas, eicha 30, vandi