Γιώργος Καπουτζίδης: Οι άνθρωποι και οι εποχές αλλάζουν, πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή την αλλαγή

23:28 23/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Όσα εξομολογήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Έλενα Κατρίτση.

“Προσωπικά” μίλησε ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης στην ΕΡΤ για την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική του ταυτότητα και την καθημερινότητα των ομοφυλοφίλων.

«Στην καραντίνα αισθάνθηκα ένας άλλος άνθρωπος όταν βγήκα πια να περπατήσω, στέλνοντας μήνυμα έξι και είδα ότι περπατούσα σε έναν άδειο παραλιακό δρόμο χωρίς να με βλέπει και να με κρίνει κανένας.

Δεν ήμουν ένα αντικείμενο

προς παρακολούθηση, ένα αξιοθέατο και αυτό με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ελεύθερος».

«Δεν μπορώ να πω ότι υπέφερα από αυτό, γιατί είναι βαριά λέξη και δεν το θέλω να το δραματοποιήσω. Στην αρχή το απολάμβανα και ήταν κάτι το οποίο ήθελα να το ζήσω.

Μετά, βέβαια, άρχισε να με δυσκολεύει. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι εποχές αλλάζουν και όταν αισθανόμαστε ότι αλλάζουμε πρέπει να την ακολουθήσουμε αυτή την αλλαγή».

«Νομίζω ότι πήρα την απόφαση να είμαι πιο συγκεκριμένος και σαφής γιατί είχα τον χρόνο να μπορέσω να δω κάποια πράγματα διαφορετικά.

Όντως μιλάω πολύ πιο ανοιχτά και νιώθω ότι αυτό το οποίο κάνω βοηθάει και πολύ κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που το κάνω. Οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι ζουν πίσω από μια διαχωριστική γραμμή την οποία δεν καταλαβαίνω ποιος την έβαλε, πότε την έβαλε, γιατί την έβαλε και αν εξυπηρετεί σε κάτι.

Νομίζω ότι δεν εξυπηρετεί σε κάτι και το μόνο που φέρνει είναι δυστυχία, στεναχώρια και μίση» πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή της ΕΡΤ.

To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: Οι άνθρωποι και οι εποχές αλλάζουν, πρέπει να ακολουθήσουμε αυτή την αλλαγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα