Γιάσμιν Κούρτιτς για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είπα όχι αρχικά αλλά ήταν η καλύτερη επιλογή»

11:51 22/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς είναι καθοριστικός για τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει σημαντικά γκολ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο μετεγγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας σε μέσο

της πατρίδας του, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Τούμπα, αλλά και στο πως κατέληξε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Κούρτιτς

Για την παρουσία του στην Ελλάδα: «Δεν υπάρχει καμία διαφορά στον Γιάσμιν Κούρτιτς. Πάντα δούλευα σκληρά, ακόμη και όταν δεν τα πήγαινα καλά, αλλά φέτος έχω στόχους. Πράγματι είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή, καθώς ο Ολυμπιακός μας ξέφυγε γρήγορα, αλλά τα πήγαμε καλά. Παίζουμε καλά, έχουμε καλά αποτελέσματα και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Όταν έμαθα ότι μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να μετακομίσω στον ΠΑΟΚ, είπα όχι στην αρχή γιατί απλά δεν με ενδιέφερε. Μετά με ξανακάλεσε ο ατζέντης και είδα ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε πολύ. Έμαθα για τον σύλλογο από τον συμπαίκτη μου Ελ Καντουρί, με τον οποίο έπαιξα στο Τορίνο, και στο τέλος ήθελα μια νέα πρόκληση. Με τον ΠΑΟΚ μου προσφέρθηκε η ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη και έτσι αποφάσισα να μετακομίσω στην Ελλάδα. Ήταν η καλύτερη επιλογή της καριέρας μου».

To άρθρο Γιάσμιν Κούρτιτς για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είπα όχι αρχικά αλλά ήταν η καλύτερη επιλογή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα