Σκληρή απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα, πυρά και κατά Ανδρουλάκη για Καϊλή

11:39 15/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Μύδρους εναντίον των Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Ανδρουλάκη εξαπέλυσε σήμερα (15.12.2022) ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο Γιάννης Οικονόμου σχολίασε δηκτικά τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την άφιξή του στην προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις Βρυξέλλες

«Σε

κάθε του παρουσία στο εξωτερικό ο κ. Τσίπρας -χωρίς ντροπή, χωρίς αιδώ- στην προσπάθεια του να πλήξει την Κυβέρνηση, διασύρει την Ελλάδα διεθνώς εμφανίζοντάς την με τα μελανότερα χρώματα και δυσφημεί τους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας. 

Σε μια τόσο κρίσιμη παγκόσμια συγκυρία αυτό είναι λυπηρό και εθνικά επιζήμιο. Κατά τα άλλα, η ιλαροτραγική ταύτιση απόψεων Τσίπρα και Ανδρουλάκη για το θέμα Καϊλή είναι τέτοια και η σύμπλευση και συνεργασία τους τόσο στενή, που δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα».

Ηλιόπουλος: Να ρίξει μια ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων ΜΜΕ του κόσμου

«Αν και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κ. Οικονόμου φαίνεται ότι δεν διαβάζει τον διεθνή Τύπο», σχολιάζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, «του συνιστούμε να ρίξει μία ματιά στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων Μέσων του κόσμου τους τελευταίους πέντε μήνες, για να καταλάβει ποιος είναι».

«Όμως ο χρόνος που ο εγκέφαλος της παρακρατικής οργάνωσης θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού και θα διασύρει την Ελλάδα, τελειώνει», καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

 

To άρθρο Σκληρή απάντηση Οικονόμου σε Τσίπρα, πυρά και κατά Ανδρουλάκη για Καϊλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Οικονόμου, Τσίπρας, Ελλάδα,giannis oikonomou, tsipras, ellada