Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κάποιοι παίκτες πηγαίνουν πιο εύκολα στην γραμμή των βολών»

10:59 10/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε σόου στο Ιντιάνα Πέισερς – Μιλγουόκι Μπακς, αλλά παρά τους 54 πόντους του, τα “ελάφια” ηττήθηκαν στο φινάλε του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το ματς, αλλά και για την αποβολή του προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Έιντριαν Γκρίφιν, με τεχνικές ποινές για διαμαρτυρίες για φάουλ στον ίδιο τον “Greek Freak”. Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι δεν του σφυρίζουν τις επαφές όπως σε άλλους παίκτες και υποστήριξε ότι ο στόχος του είναι να πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ-φάουλ σε ολόκληρο το NBA.

Οι
δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Εκτιμώ αυτό που έκανε ο προπονητής. Όποιος με στηρίξει μια φορά, θα τον στηρίξω 1.000 φορές. Είναι ωραίο να ξέρεις πως ο προπονητής σε στηρίζει και προσπαθώ να το κάνω κι εγώ. Πιστεύω πως υπάρχουν πολύ περισσότερες επαφές από αυτές που σφυρίζονται. Αισθάνομαι ότι κάποιοι παίκτες πηγαίνουν στην γραμμή των βολών για λιγότερη επαφή από ότι εγώ.

Κάποιες φορές δεν το καταλαβαίνω μέσα στον αγώνα, αλλά μετά βλέπω στο βίντεο ότι κάποιος-για παράδειγμα-με έχει τραβήξει. Όμως δεν κάνω flopping, προσπαθώ να υπερισχύσω με τη δύναμή μου και να είμαι πρώτος στα γκολ-φάουλ στο πρωτάθλημα. Ο κόουτς ένιωσε πως δεν έπαιρνα τα σφυρίγματα που έπρεπε και αντέδρασε. Είναι κρίμα που αποβλήθηκε, τον χρειαζόμασταν. Όμως εκτιμώ πως με στήριξε και εμείς οι παίκτες θα τον στηρίξουμε όταν μας χρειάζεται περισσότερο».

To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Κάποιοι παίκτες πηγαίνουν πιο εύκολα στην γραμμή των βολών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κάποιοι,giannis antetokounbo, kapoioi