Γιάννενα: Παγίδα θανάτου – Λαθροθήρας συνέδεσε σκανδάλη γεμάτης καραμπίνας με πετονιά

20:17 1/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Χειροπέδες στα Γιάννενα στον λαθροθήρα που έστησε επικίνδυνη παγίδα. Σε μικρή απόσταση από πέντε συρμάτινες θηλιές παγίδευσης αγριόχοιρων, εντοπίστηκε κρυμμένο κυνηγετικό όπλο, η σκανδάλη του οποίου ήταν δεμένη με πετονιά, έτσι ώστε να βρίσκεται σε φάση εκπυρσοκρότησης!

Στα Γιάννενα μιλούν για την πιο σοβαρή περίπτωση άσκησης παράνομης θήρας των τελευταίων ετών, καθώς θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή σε οποιονδήποτε…

Σύμφωνα με το GRTimes, την θανατηφόρα παγίδα του λαθροθήρα εντόπισε κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής

Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, κατά τη διάρκεια περιπολίας, στη θέση Μακρυχώραφα της Τοπικής Κοινότητας Λάβδανης του Δήμου Πωγωνίου στα Ιωάννινα.

Το όπλο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου, όπου και ξεκίνησε η προσπάθεια ταυτοποίησης του κατόχου και η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Από τη διαδικασία ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο δράστης, ενώ οι θηροφύλακες προχώρησαν στην καταστροφή των συρμάτινων παγίδων.

To άρθρο Γιάννενα: Παγίδα θανάτου – Λαθροθήρας συνέδεσε σκανδάλη γεμάτης καραμπίνας με πετονιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα