Για γέλια και για κλάματα! “Είμαστε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, κάντε μας τεστ”

18:06 8/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Πραγματικά τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στην Αιδηψό, εκεί όπου ένα ζευγάρι Σέρβων που έκανε τις διακοπές του με γκρουπ, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. 

Τα παράλογα ξεκίνησαν με τον τρόπο που… μεταφέρθηκαν στους γιατρούς. Αφού σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, πήραν όχι ένα αλλά δύο ταξί! Ένα για να πάνε στο κέντρο υγείας Ιστιαίας και άλλο ένα για να πάνε από εκεί, στο νοσοκομείο τς Λαμίας!

Το… προειδοποιητικό χαρτί για τον κορονοϊό

Μάλιστα, οι αρμόδιοι – αναρμόδιοι, αντί να τους κρατήσουν μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο της περιοχής, σκέφτηκαν ότι… ένα χαρτί θα ήταν αρκετό

για να προειδοποιούνται οι ανυποψίαστοι πολίτες που θα βρεθούν κοντά στους Σέρβους, ότι μπορεί να έχουν κορονοϊό!

Click4More: Κλιμάκια του ΕΟΔΥ “σαρώνουν” την Αιδηψό μετά τους Σέρβους που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό

Δηλαδή; Επειδή οι δύο Σέρβοι δε μιλούν Ελληνικά, σύμφωνα με τo MEGA τους έδωσαν να κρατούν ένα χαρτί μπροστά τους, το οποίο έγραφε ότι είναι ύποπτοι για κορονοϊό! Και με αυτό το χαρτί, μετακινούνταν στην περιοχή!

Σε σύσκεψη οι τοπικοί φορείς

Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν τους τοπικούς φορείς σε σύσκεψη, για να διαπιστωθεί τι θα γίνει με το γκρουπ των Σέρβων με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γκρουπ των τουριστών βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας της περιοχής, με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται εκεί και να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους.

Όσοι βρεθούν θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλα καταλύματα.

Πηγή: MEGA

To άρθρο Για γέλια και για κλάματα! “Είμαστε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού, κάντε μας τεστ” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα