Γη της ελιάς: Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη

23:01 22/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Τι θα δούμε στην αγαπημένη σειρά «Γη της Ελιάς» στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00 στο MEGA.

Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη.

Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 153α (Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου)

Η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό. Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει

χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη. Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.

Γη της Ελιάς – Επεισόδιο 153β (Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου)

Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ. Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στεναχωρεί. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Βασίλης Αθανασόπουλος
Guest: Μαρία Φιλίππου, Χρύσα Παπά
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

To άρθρο Γη της ελιάς: Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα