Γη της ελιάς Vs Bachelor: η μυθοπλασία κερδίζει τα κακώς κείμενα

13:43 9/9/2021 - Πηγή: NewsIt

Από τη μία παραγωγή μυθοπλασίας (Γη της Ελιάς) και από την άλλη ριάλιτι (Bachelor). Ή μήπως… όχι; Γιατί από τη μία είναι γνωστό ότι υπάρχει κείμενο, πλοκή και διάλογοι που ερμηνεύουν ηθοποιοί, αλλά και από την άλλη υπάρχει… ή μάλλον θέλουν να υπάρχει… πλοκή, με –εμφανώς όμως- κακοφτιαγμένους διαλόγους και υπερβολικές, κάκιστες ερμηνείες.

Από τη μία λοιπόν, στη «Γη της ελιάς», ηθοποιοί και από την άλλη, στο Bachelor, -κυρίως!- επίδοξες ινφλουέσερς, που προσπαθούν με κάθε τρόπο, ίντριγκα και κακό σχόλιο να τραβήξουν τις κάμερες πάνω τους για να κερδίσουν «ακολούθους» όταν βρεθούν

εκτός ριάλιτι. Το… θήραμα για τους σκοπούς τους είναι αυτός που προβάλλεται ως κυνηγός, δηλαδή ο Bachelor Αλέξης Παππάς που ενώ αναζητά το «ιδανικό ταίρι» γίνεται ο ιδανικός τρόπος για να κερδίσουν κάποιες από τις υποψήφιες δημοσιότητα, προβολή και «ακολούθους»! Οι γυναίκες, οι υποψήφιες, κάθονται στον καναπέ και μιλούν απαξιωτικά η μία για τις άλλες προκειμένου να τραβήξουν πάνω τους την κάμερα. Με… ερμηνείες που δεν θα κέρδιζαν ούτε «βατόμουρο» προσπαθούν με κακοφτιαγμένο, παλαιομοδίτικο κείμενο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αν αντί να κάθονται στον καναπέ με τα φανταχτερά ρούχα και μακιγιάζ βρίσκονταν σε αυλή της δεκαετίας του ’60 να μαλώνουν με την απέναντι για τα νερά από τη μπουγάδα που πέταξε στην πόρτα της, μπορεί να είχε κάποιο νόημα. Αυτά τα κείμενα όμως, τα κακώς… τα κάκιστα κείμενα ακούγονται σε εκπομπή του 2021 και σίγουρα, κάπου… μία σουφραζέτα καίει την τηλεόρασή της… εις ένδειξη διαμαρτυρίας για το πόσο μπορούν να αλλάξουν… όχι μόνο οι γυναίκες… αλλά οι άνθρωποι που ονειρεύονται να γίνουν ινφλουέσερς… με όποιον τρόπο… με όποιο κείμενο…!

Για την ιστορία πάντως να αναφέρουμε ότι το Bachelor διεθνώς θεωρείται από τα ευχάριστα ριάλιτι που δείχνει γκλαμουριά… έρωτα… χαρά… και λίγη… δικαιολογημένη ίντριγκα που πρέπει να έχει κάθε αντίστοιχης τυπολογίας πρόγραμμα που σέβεται το είδος του. Όπως και πέρυσι όμως, έτσι και αυτή τη σεζόν, στην εγχώρια παραγωγή που προβάλλεται από τον ALPHA είναι εμφανές ότι προσπαθούν άτεχνα να «τραβήξουν» το ριάλιτι από τα μαλλιά… εν προκειμένω τα μαλλιά του τηλεθεατή… που δικαιολογημένα επιλέγει να κάνει ζάπινγκ. 

Δεν είναι τυχαίο που αν και o ALPHA δικαιολογημένα σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις με το «Σασμό» που κερδίζει πολλούς τηλεθεατές, αμέσως μετά το τέλος της σειράς του οι τηλεθεατές… φεύγουν για να παρακολουθήσουν απέναντι… στο MEGA… τη «Γη της ελιάς» ώστε να συνεχίσουν να παρακολουθούν μυθοπλασία… κι όχι… κακοπλασία! 

To άρθρο Γη της ελιάς Vs Bachelor: η μυθοπλασία κερδίζει τα κακώς κείμενα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα