Γαλλία: Αστυνομικός καταζητείται για την δολοφονία της 28χρονης συντρόφου του - Βρέθηκε στραγγαλισμένη στο μπάνιο του σπιτιού τους

18:20 30/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένας 29χρονος αστυνομικός που θεωρείται ύποπτος για την δολοφονία της συντρόφου του αναζητείται από τις Αρχές στην Γαλλία. Η άτυχη κοπέλα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, στραγγαλίστηκε και εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά τους στο Παρίσι. 

Συνάδελφοι του 29χρονου αρχικά πήγαν στο σπίτι καθώς ανησύχησαν γιατί δεν είχαν νέα του και δεν εμφανίστηκε στη δουλειά του για να αναλάβει υπηρεσία, το απόγευμα της

Παρασκευής. Στην τουαλέτα του σπιτιού βρέθηκε νεκρή η 28χρονη γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καταζητούμενος είχε τεθεί υπό κράτηση τον Οκτώβριο του 2019 για άσκηση βίας στην προηγούμενη σύντροφό του. Τότε, είχε διαταχθεί να παρακολουθήσει μαθήματα ευαισθητοποίησης για την ενδοοικογενειακή βία και είχε τεθεί υπό την επίβλεψη ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών και γιατρών, σύμφωνα με μια αστυνομική πηγή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Γαλλία: Αστυνομικός καταζητείται για την δολοφονία της 28χρονης συντρόφου του - Βρέθηκε στραγγαλισμένη στο μπάνιο του σπιτιού τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γαλλία, Αστυνομικός, 28χρονης, - Βρέθηκε,gallia, astynomikos, 28chronis, - vrethike