Φωτιά στην Πεντέλη: Σύσταση για αποφυγή μετακίνησης παιδιών σε camp και αθλητικές εγκαταστάσεις στη βορειοανατολική Αττική

07:48 20/7/2022 - Πηγή: NewsIt

Λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Πεντέλης, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε πως σήμερα (20.07.2022), δεν θα λειτουργήσουν παιδικά camp και αθλητικές εγκαταστάσεις στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά.

Με τη φωτιά να μαίνεται στην Πεντέλη, το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, συστήνει στους γονείς να αποφύγουν σήμερα τις μετακινήσεις των παιδιών σε εγκαταστάσεις και χώρους απασχόλησης, όπως για παράδειγμα τα camps, στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Συγκεκριμένα,

το υπουργείο σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Λόγω της πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Πεντέλης και για λόγους ασφαλείας και προστασίας από τον καπνό, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας απευθύνει ισχυρή σύσταση να αποφεύγονται σήμερα οι μετακινήσεις παιδιών σε εγκαταστάσεις και χώρους απασχόλησης (λ.χ. camps) στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής».

To άρθρο Φωτιά στην Πεντέλη: Σύσταση για αποφυγή μετακίνησης παιδιών σε camp και αθλητικές εγκαταστάσεις στη βορειοανατολική Αττική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα