Φωτιά σε διαμέρισμα και βίντεο με τις φλόγες να βγαίνουν από παράθυρα - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη

10:27 11/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου και οι φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από τα παράθυρα. Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη…

Οι Πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στην πολυκατοικία στην Καλαμαριά που είχε εκδηλωθεί η φωτιά σε διαμέρισμα. Κάτοικοι της περιοχής είδαν τις παρακάτω εικόνες και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Οι φλόγες όπως φαίνεται στο βίντεο άρχισαν κάποια στιγμή να βγαίνουν από παράθυρα και μπαλκονόπορτες, με ένα σύννεφο μαύρου καπνού να απλώνεται στο σημείο. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη,

δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 09:30 ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Παπαφλέσσα με Ελευθερίου Βενιζέλου, στις εργατικές κατοικίες της Καλαμαριάς.

Για τη φωτιά κινητοποιήθηκαν δύο υδροφόρα οχήματα και έξι πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες που έχουν τυλίξει το διαμέρισμα.

Στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της Αστυνομίας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν υπάρχουν τραυματισμοί ή εγκλωβισμένα άτομα.

Πηγή: thestival.gr

 

To άρθρο Φωτιά σε διαμέρισμα και βίντεο με τις φλόγες να βγαίνουν από παράθυρα - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα