Φόρτωσε ένα ολόκληρο διαλυμένο αυτοκίνητο στην καρότσα αγροτικού και βγήκε έτσι στην εθνική οδό

11:15 16/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ρεσιτάλ ανευθυνότητας από οδηγό στη Φθιώτιδα. Δείτε τις εικόνες που τράβηξαν ορισμένοι από εκείνους που έτυχε να βρεθούν πίσω και δίπλα από την καρότσα του αγροτικού του…

Ένα ολόκληρο αυτοκίνητο φόρτωσε στην καρότσα αγροτικού ένας οδηγός που ξεκίνησε για να πάει στον προορισμό του και κάποια στιγμή βγήκε στην εθνική οδό στη Φθιώτιδα. Ο κίνδυνος ατυχήματος υπήρχε ανά πάσα στιγμή. Με ένα απότομο φρενάρισμα, μετά από κάποιο στρίψιμο ή με μια επιτάχυνση. Οι φωτογραφίες δείχνουν το μέγεθος της ασυνειδησίας ορισμένων που κυκλοφορούν σε δρόμους της χώρας. Με τα τροχαία

να αυξάνονται διαρκώς και πολλά από αυτά να οφείλονται σε λάθη και παραλείψεις των οδηγών.

Οι εικόνες είναι από την εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου στη Φθιώτιδα, το απόγευμα της Κυριακής (15/10/23) στο ρεύμα προς Λαμία.

Οι διερχόμενοι οδηγοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για τον «κίνδυνο – θάνατο» που κυκλοφορούσε μπροστά αλλά και δίπλα τους. Ένα διαλυμένο αυτοκίνητο στην καρότσα ενός άλλου.

Δείτε τις φωτογραφίες του lamiareport.gr, που τη λέξη φόρτωμα την πάνε σε άλλο επίπεδο…

To άρθρο Φόρτωσε ένα ολόκληρο διαλυμένο αυτοκίνητο στην καρότσα αγροτικού και βγήκε έτσι στην εθνική οδό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα