Φενέρμπαχτσε – Γιαντάς: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του και να δώσουμε απαντήσεις»

09:40 5/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε την Αντβέρπ στο Βέλγιο, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Ολυμπιακού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και μπήκε γερά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Φενέρμπαχτσε πλησίασε τον Ολυμπιακό στον πόντο και πλέον ο αγώνας των Πειραιωτών με τους Τούρκους

στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Νοεμβρίου αποκτάει χαρακτήρα τελικού.

Ο Χακάν Μερτ Γιαντάς μετά τη νίκη της Φενέρ τόνισε ότι θέλει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά και για να απαντήσει στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 0-3 στην Πόλη.

«Περάσαμε τρεις κακές εβδομάδες για τις οποίες απολογούμαστε στους φίλους της Φενέρ. Θέλουμε να τους κάνουμε να τις ξεχάσουν και θα το κάνουμε αν συνεχίσουμε έτσι. Τώρα στόχος είναι να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να απαντήσουμε στον πρόεδρό τους. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη», ανέφερε ο Χακάν Μερτ Γιαντάς.

Για τη νίκη στο Βέλγιο είπε: «Ξέραμε πως η νίκη ήταν για μας μονόδρομος και κάναμε εξαιρετική εμφάνιση. Ήταν σημαντικό για μας να αντιδράσουμε μετά τα τελευταία αποτελέσματα».

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Γιαντάς: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του και να δώσουμε απαντήσεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα