Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός LIVE: Οι Πειραιώτες «σκοτώνουν» την προσπάθεια των γηπεδούχων

19:35 31/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη… διαβολοβδομάδα του στη Euroleague από την Κωνσταντινούπολη, αντιμετωπίζοντας τη Φενέρμπαχτσε, σε ματς για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωτοπόρος της Euroleague με ρεκόρ 14-7, ενώ η Φενέρμπαχτσε

έχει ρεκόρ 13-8 και βρίσκεται μόλις μία νίκη μακριά από τους «ερυθρόλευκους».

Το θετικό είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με σκορ 94-67 στο ΣΕΦ, επομένως και σε περίπτωση ήττας πιθανότατα θα υπερτερεί στην ισοβαθμία. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Σλούκα και τον Άλεκ Πίτερς.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Πόλη μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στη Euroleague, ενώ η Φενέρμπαχτσε προέρχεται από ήττα στην έδρα της Βιλερμπάν.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα παραταχθεί με τις γνωστές εδώ και καιρό απουσίες των Τζεκίρι, Μπιέλιτσε, Μπιμπέροβιτς και Άκπιναρ.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Την αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Οι ερυθρόλευκοι μετράνε 17 νίκες έναντι 14 των αντιπάλων τους, έχοντας το πάνω χέρι και στις αναμετρήσεις σε τουρκικό έδαφος, όπου μετρούν 8 νίκες σε 15 ματς.

To άρθρο Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός LIVE: Οι Πειραιώτες «σκοτώνουν» την προσπάθεια των γηπεδούχων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα