Φάρμα: Την έστειλαν ξανά στον αχυρώνα και δεν το πήρε πολύ καλά

05:05 28/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η γαλάζια ομάδα έχασε στη δοκιμασία ασυλίας στη Φάρμα και ο αρχηγός της, ο Βάιος, έπρεπε να επιλέξει τον πρώτο μονομάχο για τη δοκιμασία της αποχώρησης. Και η απόφασή του, δεν άρεσε…

Αφού το σκέφτηκε, ο Βάιος αποφάσισε να ψηφίσει την Κριστίνα, που αγωνίστηκε και στην προηγούμενη δοκιμασία για την παραμονή στη Φάρμα.

«Δεν ήθελα να επιλέξω τη Κριστίνα, με στεναχωρεί, αν είχα άλλες επιλογές δε θα ήταν η Κριστίνα ξεκάθαρα… Δε θέλω να βγάλω τον Άλεξ ή τον Γιώργο και να φύγει ένας από τους δύο», είπε ο αρχηγός της γαλάζιας ομάδας.

Όταν ο Λεωνίδας

Κουτσόπουλος ρώτησε την παίκτρια το πως νιώθει, εκείνη απάντησε: «Πώς νιώθω; Λίγο να πάρω μια ανάσα… δε νιώθω καλά, όχι ότι δε θέλω να πάω στον αχυρώνα, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς γιατί μόλις έπαιξα.

Δεν ξέρω αν θα ‘χω την ίδια δύναμη να παίξω πάλι. Όταν πήγα αχυρώνα διάλεξα δύσκολες δοκιμασίες», είπε αρχικά, τονίζοντας ότι θα ήθελε να το είχαν σκεφτεί αυτό οι συμπαίκτες της πριν τη βγάλουν Μονομάχο.  

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δοκιμασία επάθλου που θα είναι πολύ σημαντική και θα έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα που το κερδίσει!

 

Ο Γιώργος Τσάμης ρώτησε αν θα είναι έπαθλο φαγητού, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην του απαντάει.

To άρθρο Φάρμα: Την έστειλαν ξανά στον αχυρώνα και δεν το πήρε πολύ καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάρμα,farma