Φάρμα: Νίκος Παρλάντζας και Άλκης Λαδάς έφυγαν λίγο πριν από τον τελικό

05:46 19/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό στη Φάρμα έχει ξεκινήσει και οι παίκτες είναι όλο και πιο κοντά στο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18.12.2023), οι πέντε παίκτες που έχουν απομείνει, διαγωνίστηκαν στον «Κορμό» για την ασυλία. Εξαίρεση ο Αλέξανδρος Τέλλιος, που δεν συμμετείχε στο αγώνισμα, αφού έχει «κλειδώσει» την παρουσία του στην τελική 4άδα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στη Φάρμα.

Νίκος Παρλάντζας, Γιώργος Γιαννακίδης, Βάιος Κόκκινος, Γιώργος Γιαννούλιας και Άλκης Λαδάς

έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία, αφού ο νικητής θα ήταν εκείνος που θα ορίσει τα δύο ζευγάρια στη δοκιμασία αποχώρησης. Τελικά, η ασυλία πέρασε στον Γιώργο Γιαννούλια.

Ο 30χρονος κτηνοτρόφος χώρισε τους τέσσερις συμπαίκτες του σε δύο ζευγάρια (Νίκος – Άλκης και Βάιος – Γιώργος), οι οποίοι με τη σειρά τους αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στη Φάρμα.

Το ζευγάρι με τις λιγότερες νίκες ήταν αυτό των Νίκου – Άλκη, αφού ο Θεσσαλός κτηνοτρόφος είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι εδώ και μέρες, που δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί με πλήρη λειτουργικότητα.

  

Τελικά οι δύο παίκτες (Νίκος Παρλάντζας και Άλκης Λαδάς) αποχώρησαν από τη Φάρμα, λίγα 24ωρα πριν τον μεγάλο τελικό

   

«Ξεγελάστηκα από ανθρώπους τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να πω ότι φεύγω άδειος, φεύγω γεμάτος», δήλωσε στο προσωπικό του cue ο Νίκος Παρλάντζας, αποχαιρετώντας οριστικά τη Φάρμα και τους συμπαίκτες του να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μπροστά στην κάμερα.

To άρθρο Φάρμα: Νίκος Παρλάντζας και Άλκης Λαδάς έφυγαν λίγο πριν από τον τελικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φάρμα, Νίκος Παρλάντζας, Άλκης Λαδάς,farma, nikos parlantzas, alkis ladas