Εξιχνιάστηκε η αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου

17:00 3/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Φως στο αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία την Πέμπτη (03.09.2020) για τη συμπλοκή στην Μενάνδρου, ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας είναι 32χρονος αλλοδαπός. Ο συγκεκριμένος είχε αρχηγικό ρόλο σε εγκληματική ομάδα που έκανε κλοπές, ληστείες και εκβιάσεις σε βάρος καταστηματαρχών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο

32χρονος είχε κανονίσει να συναντηθεί με τα δύο θύματά του σε συγκεκριμένο σημείο και όταν αυτά έφτασανν, έδωσε εντολή στα μέλη της ομάδας του να τους επιτεθούν, χτυπώντας τους με μαχαίρια, ρόπαλα και πυροβολώντας εναντίον τους με πιστόλια.

Νεκρός έπεσε 23χρονος αλλοδαπός και σοβαρά τραυματίστηκε ένας 25χρονος.

Φυσικοί αυτουργοί της ανθρωποκτονίας είναι επτά αλλοδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας που ηγούνταν ο 32χρονος, πέντε εκ των είναι οι δράστες και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στην ίδια υπόθεση είναι συγκατηγορούμενοι άλλοι 11 αλλοδαποί που έχουν ταυτοποιηθεί και έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή τους στην συμπλοκή της οδού Μενάνδρου.

To άρθρο Εξιχνιάστηκε η αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό στην οδό Μενάνδρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξιχνιάστηκε, Μενάνδρου,exichniastike, menandrou