Εξάρχεια: Νέα διαμαρτυρία για το Μετρό – Πέταξαν ντομάτες και αυγά στα ΜΑΤ

09:18 11/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Ένταση και μικροεπεισόδια έγιναν και το πρωί της Πέμπτης (11.08.2022) στα Εξάρχεια, όπου κάτοικοι διαμαρτύρονται για τα έργα για το Μετρό στην πλατεία.

Με τις αντιδράσεις να συνεχίζονται αλλά τα έργα του Μετρό να συνεχίζονται, νέα πορεία κατοίκων έγινε σήμερα στα Εξάρχεια και κατέληξε σε ένταση, προσαγωγές και συλλήψεις! 

Η συγκέντρωση ξεκίνησε

στις 06:30 το πρωί, με τους πολίτες να θέλουν να εμποδίσουν τα συνεργεία να κάνουν τις εργασίες για το Μετρό στην πλατεία. Οι αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν από πολύ νωρίς στο σημείο, εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να πλησιάσουν στην πλατεία. 

Σε κάποιο σημείο της πορείας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, κάποιοι πέταξαν ντομάτες, αυγά και καφέδες τόσο στο συνεργείο όσο και στις δυνάμεις των ΜΑΤ και επικράτησε ένταση.

Η αστυνομία προχώρησε σε 32 προσαγωγές, εκ των οποίων οι δυο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι δύο που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η εξέταση των υπολοίπων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με την αστυνομία, παραμένουν έξω από τη ΓΑΔΑ περίπου 30 άτομα, που έχουν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση στους συλληφθέντες και προσαχθέντες.

To άρθρο Εξάρχεια: Νέα διαμαρτυρία για το Μετρό – Πέταξαν ντομάτες και αυγά στα ΜΑΤ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα