Έξαλλος και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο επικεφαλής της Wagner για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Εντελώς μ@λ@κ@ς που δεν μας δίνει οβίδες»

16:08 10/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Έξαλλος και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν παρουσιάζεται σε νέο βίντεο, που κυκλοφορεί στο ίντερνετ, ο επικεφαλής της Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, αποκαλώντας «εντελώς μ@λ@κ@» και «ευτυχισμένο παππού» τον Ρώσο πρόεδρο και κοροϊδεύοντάς τον για το – μόλις – 1 τανκ που παρέλασε στην Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα.

Ο επικεφαλής της Wagner άσκησε την πιο δριμεία κριτική του κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την εκτός εαυτού επίθεσή του κατά του Ρώσου υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, και του αρχηγού των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,

Βαλέρι Γκερασίμοφ, τους οποίους αποκάλεσε γ@μ@μ@ν@ς π@@τ@ν@ς με… φόντο τους νεκρούς στρατιώτες του.

Τώρα, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν καταγγέλλει την έλλειψη πυρομαχικών που αντιμετωπίζουν οι μισθοφόροι του στο πεδίο της μάχης και καταγγέλλει ότι θα στραγγαλίσει όποιον εμποδίσει τις προμήθειες να φτάσουν στα χέρια τους στην πρώτη γραμμή του πολέμου στην Ουκρανία.

«Μαζεύουν τα βλήματα μέσα στις αποθήκες και κανείς δεν ξέρει γιατί το κάνουν αυτό. Αντί να τα ξοδέψουν και να σκοτώσουμε τους εχθρούς, αφήνουν τους στρατιώτες μας να πεθάνουν… και ο ευτυχισμένος παππούς θεωρεί ότι αυτό είναι καλό», λέει μεταξύ άλλων ο Πριγκόζιν και μεταδίδει η DailyMail.

«Αν αποδειχτεί ότι έχει δίκιο, τότε ο Θεός να μας ευλογεί όλους… αλλά πώς θα κερδίσουμε τον πόλεμο, αν τυχαία – και απλώς κάνω εικασίες τώρα – αποδειχτεί ότι αυτός ο παππούς εντελώς μ@λ@κ@ς;», συνεχίζει ο Πριγκόζιν στο βίντεό του.

«Οι οβίδες μας εξασφαλίζουν την ελευθερία. Και αν αυτοί δεν θέλουν να μας δώσουν την ελευθερία, τότε να μαζέψουμε τις οβίδες και να τους τις βάλουμε στον κ@λ@ και μετά να τους βάλουμε στη φυλακή», καταλήγει ο έξαλλος επικεφαλής της Wagner.

Αν και ο Γεβγκένι Πριγκόζιν δεν κατονομάζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα λόγια του αποτελούν ευθεία βολή κατά του Ρώσου προέδρου και των κυβερνητικών στελεχών της Ρωσίας, αφού και στο παρελθόν δεν έχει «μασήσει» τα λόγια του για αυτούς.

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο ίντερνετ μετά τη «φτωχή» παρέλαση της Ημέρας της Νίκης στη Μόσχα, όπου εμφανίστηκε μόλις 1 τανκ και αυτό του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, φανερώνοντας τις απώλειες και τη δυσμενή θέση της Ρωσίας στον πόλεμο στην Ουκρανία.

To άρθρο Έξαλλος και με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο επικεφαλής της Wagner για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Εντελώς μ@λ@κ@ς που δεν μας δίνει οβίδες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα