Εξαδάκτυλος: Ο εμβολιασμός μπορεί να αποκλείσει το 4ο κύμα (vid)

09:22 22/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού και το σχέδιο ανοίγματος των δραστηριοτήτων, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (22/4) στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ο πρόεδρος του ΠΙΣ σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι μέσω του εμβολιασμού μπορεί να αποκλειστεί το τέταρτο κύμα και να κερδίσουμε την ελευθερία μας. 

«Το 4ο κύμα μπορούμε να το αποκλείσουμε μέσω του εμβολιασμού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος, τονίζοντας ότι για να κερδίσουμε την ελευθερία μας θα πρέπει να εμβολιαστούμε. 

Υπενθυμίζεται ότι το

πρόγραμμα εμβολιασμού επεκτείνεται και σιγά σιγά μπαίνουν όλες οι ηλικιακές ομάδες. Σε λίγες μέρες ραντεβού θα μπορούν να κλείσουν και οι πολίτες της ηλικιακής ομάδας 30-39, ενώ ανακοινώσεις εντός των ημερών θα γίνουν και για τις ηλικιακές ομάδες 40-44 και 45-49.

Σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο φαίνεται να αποφεύγει ο κόσμος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου υπενθύμισε ότι οι Βρετανοί με αυτό κέρδισαν την ελευθερία τους, καθώς έχουν εμβολιαστεί στην πλειοψηφία τους.

Αναφερόμενος στο σχέδιο ανοίγματος δραστηριοτήτων, ο κ. Εξαδάκτυλος είπε πως «έχουμε μια κοινωνία που δε μπορεί να μας ακολουθήσει περαιτέρω και πρέπει να βρούμε μια μέση οδό. Ο χάρτης είναι ρεαλιστικός. Είμαστε εδώ για να το παρακολουθήσουμε».

Για την Ανάσταση στις εκκλησίες, τόνισε πως έχει βρεθεί μια χρυσή τομή και πως μια πιο σκληρή απόφαση δεν θα την τηρούσε κανείς.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

To άρθρο Εξαδάκτυλος: Ο εμβολιασμός μπορεί να αποκλείσει το 4ο κύμα (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα