Εύβοια – Κορονοϊός: Λύγισε σε ΜΕΘ ανεμβολίαστη γυναίκα – Δραματικό το τελευταίο διήμερο στη ζωής της

15:06 28/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Ο κορονοϊός την έστειλε αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στην εντατική. Η κατάσταση της υγείας της, άρχισε να επιδεινώνεται το βράδυ του Σαββάτου…

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα των νεκρών από κορονοϊό και στην Εύβοια. Την νύχτα κατέληξε άλλη μία ασθενής που νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Πρόκειται για μία 85χρονη από τη Χαλκίδα η οποία νοσηλεύονταν στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου και σύμφωνα

με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε την Πέμπτη με σοβαρές επιπλοκές. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και το βράδυ του Σαββάτου (27-11-2021) κατέληξε, βυθίζοντας με τον θανάτό της, στη θλίψη την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες η Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας κατέγραψε υψηλό αριθμό κρουσμάτων, καθώς από τις 5.870 νέες μολύνσεις που ανακοίνωσε ο ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, στη χώρα οι 73 εμφανίστηκαν στο νησί. Στη Στερεά Ελλάδα εντοπίστηκαν 287 νέα κρούσματα, με την μεγαλύτερη άνοδο να παρατηρείται στην Εύβοια.

To άρθρο Εύβοια – Κορονοϊός: Λύγισε σε ΜΕΘ ανεμβολίαστη γυναίκα – Δραματικό το τελευταίο διήμερο στη ζωής της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύβοια – Κορονοϊός, Λύγισε, ΜΕΘ, – Δραματικό,evvoia – koronoios, lygise, meth, – dramatiko