Εύη Δρούτσα κατά Γιάννη Βαρδή: Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του

11:53 15/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Θέση για τα όσα έχουν γίνει μετά τη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή πήρε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός τόνισε πως ο γιος του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Γιάννης Βαρδής έπρεπε να σεβαστεί «έστω τον έρωτα που έζησε, για όσο καιρό έζησε, ο πατέρας του».

Με αφορμή τη μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, η Εύη Δρούτσα μίλησε χθες (14.09.2023) στην εκπομπή Super Κατερίνα και τοποθετήθηκε για την απουσία της Χριστίνας Μαραγκόζη

και στη στάση του Γιάννη Βαρδή

«Ο Αντώνης Βαρδής ήταν πολύ φίλος του άντρα μου γιατί είχαν μαζί ένα συγκρότημα. Από κει και πέρα μπορώ να πω ότι ο Αντώνης ήταν πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος.

Πρώτα απ’ όλα να αρχίσουμε με ένα πράγμα. Ο μακαρίτης ο Αντώνης είχε πει να μην γίνει καμία συναυλία για αυτόν. Άρα έγινε. Από ποιον πρέπει να ζητήσουμε τον λόγο; Ότι πει ένας άνθρωπος, ο οποίος έφυγε, αυτό πρέπει να κάνουμε.

Θεός σχωρέστον, τον Χριστιανό, είπε “δεν θέλω να μου κάνετε συναυλία”. Άρα αυτή τη στιγμή τι να πω; Έκανε ο Γιάννης τη συναυλία. Εγώ ξέρω όμως πως ένας άνθρωπος που τελειώνει, όταν αφήσει κάτι, πρέπει να το σεβόμαστε.

Τώρα, ήθελε να την κάνει, καλώς την έκανε. Έπρεπε όμως να σεβαστεί έστω τον έρωτα που έζησε, για όσο καιρό έζησε, ο πατέρας του. Τα τραγούδια που είχε πει, 60 τόσα, δικά του. Τώρα, το να έρθει ένα παιδί και να πει «εγώ δεν την καλώ για αυτόν τον λόγο», ποια αιτία;», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

 

«Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του. Η Χριστίνα τον πείραξε; Και μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Όμως ο Γιάννης έχει πάντα τη σκιά του πατέρα του» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα

To άρθρο Εύη Δρούτσα κατά Γιάννη Βαρδή: Δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εύη Δρούτσα, Γιάννη Βαρδή,evi droutsa, gianni vardi