Ευαγγελία Μουμούρη: Ανέβασα πυρετό όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση

22:09 5/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» φιλοξενήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη, με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα». Η ηθοποιός, θυμήθηκε και το πρώτο της τηλεοπτικό γύρισμα, αποκαλύπτοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου ο εαυτός της και αρρώστησε.

Στην εκπομπή των Φώτη Σεργουλόπουλου

και Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ, η Ευαγγελία Μουμούρη ανέφερε αρχικά πως «όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση, ανέβασα πυρετό, γιατί ήμουν χάλια. Έγινε ο μεγάλος σεισμός του ’99, το βράδυ δεν κοιμήθηκε κανείς. Το πρωί γύρισμα στο «Αριστοτέλης ο Άριστος», 6 πρώτα επεισόδια».

«Την πρώτη ημέρα είχαν έρθει όλοι οι φίλοι μου με σαμπάνιες για το πρώτο επεισόδιο. Με το που ξεκινάνε οι τίτλοι και βγαίνει το όνομά μου, αρχίζουν να λένε ”μπράβο, μπράβο”. Αρχίζει η πρώτη σκηνή και δεν περνούσα καλά», περιγράφει στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε παρακάτω, τους έδιωξε από το σπίτι της, καθώς δεν άντεχε να βλέπει άλλο τον εαυτό της στην τηλεόραση.

«Μετά τη δεύτερη – τρίτη σκηνή, τους λέω ”φύγετε, δεν είμαι καλά”. Θυμάμαι ακόμα τα λουλουδάκια που είχε το σεντόνι, κάτι αμερικάνικα. Ξάπλωνα εκεί και δεν το πίστευα. Αρρώστησα, ανέβασα 39 πυρετό», παραδέχτηκε.

Τέλος, ανέφερε χιουμοριστικά: «Εκείνη τη σαμπάνια την είχα για χρόνια. Δεν την άνοιξα ποτέ. Έληξε».

Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον»:

 

 

To άρθρο Ευαγγελία Μουμούρη: Ανέβασα πυρετό όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα