Εσύ, τι τύπος είσαι τελικά;

12:57 10/11/2020 - Πηγή: NewsIt

Εσύ τι τύπος είσαι; Είσαι «healthy κι όποιος αντέχει» ή αυτός που συνέχεια ρωτάει «έχουμε κανά γλυκό»; Μήπως είσαι ο «γκουρμεδιάρης» της παρέας»; Επιλέγεις «να κρατάμε λίγο τις παραδόσεις;», ή δοκιμάζεις τα πάντα, από όλο τον κόσμο, ως γνήσιος «σουρταφερτατζής;».

Αν βλέπεις τον εαυτό σου κάπου στην προηγούμενη παράγραφο, είσαι σε καλό δρόμο. Αν δεν είσαι απολύτως σίγουρος, θα σε βοηθήσουμε. Μπες εδώ, απάντησε σε 8 απλές ερωτήσεις (επιλέγεις μεταξύ δυο φωτογραφιών) και διαπίστωσε ποιος από όλους τους παραπάνω τύπους είσαι.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως το

πιο σημαντικό είναι να είσαι αυτός που θέλεις. Να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί τότε μόνο είσαι μοναδικός, ξεχωριστός, τότε μπορείς να έχεις την ισορροπία και το χαμόγελο στην καθημερινότητά σου. Και αυτό είναι που η ΑΒ Βασιλόπουλος, εμπνευστής του διασκεδαστικού quiz, σε προτρέπει να κάνεις: Να είσαι ό,τι εσύ θέλεις – ό,τι και αν είναι αυτό.

Είτε, λοιπόν, αγαπάς την υγιεινή διατροφή και βάζεις την κινόα πάνω και από τον μουσακά. Είτε μετά το φαγητό, σου «μυρίζει» πάντα ένα (και παραπάνω…) γλυκάκι. Είτε «ακούς» κάθε υλικό στην μπουκιά σου και ξέρεις με τι να συνδυάσεις την τελευταία γουλιά από το λευκό ξηρό κρασί σου. Είτε λες ότι κουζίνα σαν την ελληνική δεν υπάρχει. Είτε δοκιμάζεις γεύσεις από κάθε κοντινό και μακρινό σημείο του παγκόσμιου άτλαντα… Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ για σένα.

Παίξε, λοιπόν, στο ΑΒ QUIZ #TiTheleisNaEisai, θα βρεις τι τύπος είσαι και θα μπεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Γιατί πέντε (5) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν δωροεπιταγές ΑΒ αξίας €200 και ένα δώρο, αξίας τουλάχιστον €230, απολύτως ταιριαστό με τον τύπο τους.

Για να δούμε, εκτός των άλλων είσαι και τυχερός;

To άρθρο Εσύ, τι τύπος είσαι τελικά; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εσύ,esy