Έσκασε η «βόμβα» στην Καινούργιου: Ο Γεωργούλης από τον ΑΝΤ1 στο OPEN

11:48 14/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Είναι οριστικό και πλέον θα βρίσκεται σε άλλη τηλεοπτική συχνότητα ο Αλέξης Γεωργούλης. Χθες «έπεσαν» οι υπογραφές οπότε πριν από λίγο η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου… έσκασε την τηλεοπτική «βόμβα».

Όπως είχα… προδώσει το Σάββατο στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, στον ALPHA, ένα αγαπητό πρόσωπο είναι ένα τσακ για να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και οι τελικές αποφάσεις θα λαμβάνονταν το σαββατοκύριακο που πέρασε. Έτσι κι έγινε λοιπόν αφού όπως αποδεικνύεται

με όσα είπαν στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο Αλέξης Γεωργούλης έκλεισε με την εταιρεία παραγωγής, την Barking Well Media, να είναι στο καινούργιο καθημερινό τηλεπαιχνίδι που ετοιμάζουν, το «Τζόκερ».

Όπως είναι γνωστό ο ηθοποιός και –για να μην ξεχνιόμαστε- ευρωβουλευτής είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar» που σχεδιάζει ο σταθμός του Αμαρουσίου να βγάλει τον Μάρτιο του 2021. Τελικά όμως η εταιρεία παραγωγής κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού με αποτέλεσμα να βρεθεί να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 και να είναι επίσημα στη συχνότητα του OPEN.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του μήνα αφού ο Αλέξης Γεωργούλης θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του OPEN μέσα στον επόμενο μήνα, καλώντας τους να παίξουν κι αυτοί «Τζόκερ» μαζί με τους παίκτες που θα είναι στο πλατό για να κερδίσουν δώρα, αλλά και ευχάριστη τηλεοπτική συντροφιά…!

Η επίσημη ανακοίνωση για τον Αλέξη Γεωργούλη 

Λίγο αφού ο Αλέξης Γεωργούλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να ανακοινώσει τη συνεργασία του με το κανάλι και την παρουσίαση του “Τζόκερ”, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το OPEN στην οποία αναφέρει: «Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο… μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;

Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στο OPEN.

 Δευτέρα – Παρασκευή στις 18.00». 

To άρθρο Έσκασε η «βόμβα» στην Καινούργιου: Ο Γεωργούλης από τον ΑΝΤ1 στο OPEN δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα