Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός LIVE: Τέσσερα λεπτά χωρίς καλάθι το Τριφύλλι!

21:11 30/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει ένα διπλό που θα τον διατηρήσει “ζωντανό” στη “μάχη” για την πρώτη 8άδα και τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Οι “πράσινοι” έχουν αρνητικό ρεκόρ με 5 νίκες και 10 ήττες, την ώρα που και οι Σέρβοι είναι στην ίδια κατάσταση με τις ίδιες νίκες, έχοντας όμως και ένα ματς περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός

θέλει να κάνει έτσι ένα “βήμα” μπροστά και να μείνει εντός στόχων και για το 2021.

Παρακολουθήστε LIVE το Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

 

 

Ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει να δει αντίδραση από τους παίκτες του μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

 

Στον αντίποδα ο Ερυθρός Αστέρας μετά το καλό του ξεκίνημα έχει υποχωρήσει στο 5-11 μετρώντας μόνο μία νίκη στα επτά τελευταία ματς. Ο Σάσα Ομπράντοβιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο και επέστρεψε ο Ντέγιαν Ράντονιτς, που σήμερα μετράει τέσσερις σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός μάχης είναι οι Λόιντ, Ενόκο, Χολ και Σιμόνοβιτς.

Διαιτητές θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Όσον αφορά την παράδοση ο Παναθηναϊκός έχει την υπεροχή με 12 νίκες σε 17 αναμετρήσεις, αν και στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας έχει 5 νίκες και 4 ήττες κόντρα στους «πράσινους».

To άρθρο Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός LIVE: Τέσσερα λεπτά χωρίς καλάθι το Τριφύλλι! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα