Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι

21:11 16/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Συναρπαστικές οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η Μαργέτα αγωνιά να ακούσει ένα καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου, ενώ η Νότα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο.

Έρωτας φυγάς: 17 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00

Την ώρα που η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι, εκείνη αγωνιά να ακούσει ένα καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του Στέφανου. Δυστυχώς, τα καλά μαντάτα δεν έρχονται. Η Νότα, μετά την επίθεση εναντίον της Αλεξάνδρας, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στο νοσοκομείο, ενώπιον δημοσιογράφων. Η συμφωνία που έκανε όμως, την αναγκάζει να ανακαλέσει τις αρχικές της δηλώσεις για την ένοχο.

Η Γεωργία, καταφέρνει και κρατά την εγκυμοσύνη ακόμα κρυφή. Η Άννα ζει τον τρόμο, καθώς ο τύπος που έχει γίνει σκιά της, δε λέει να την αφήσει. Η εγκυμοσύνη της Ευγενίας αποκαλύπτεται και ο Μάρκος αμφισβητεί ότι είναι ο πατέρας του παιδιού. Οι υποψίες πέφτουν στον Φάνη, κάτι που φέρνει τους δυο άντρες αντιμέτωπους.

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Λιλή Τσεσματζόγλου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιώργος Σπανιάς, Ελευθερία Πάλλα, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ιωάννα Ζιάννη, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Καβουκίδου, Ζωή Ναλμπάντη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Δαβίλας, Ανδριάνα Σαράντη και η Άννα Ανδριανού.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

To άρθρο Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα παίρνει τη θέση της Μαργέτας στο Κιάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα