Εργκίν Αταμάν: «Ο Μπαρτζώκας και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να ανησυχούν, που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

20:22 22/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Έχοντας ανακοινωθεί εδώ και λίγες ώρες από τον Παναθηναϊκό, ο Εργκίν Αταμάν φροντίζει να φτιάξει… κλίμα απέναντι στον Ολυμπιακό και τον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στο «BeINsports» και ανέφερε πως η παρουσία του στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα φέρει μία… ανησυχία στον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και στους φίλους του Ολυμπιακού.

«Οι

οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Τούρκος κόουτς.

Παράλληλα, ο Αταμάν επιβεβαίωσε ότι ήθελε να φέρει μαζί του στην Αθήνα τους Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ, ωστόσο η Εφές τούς έδωσε τα συμβόλαια, που ζήτησαν αμφότεροι.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήρνα το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ωστόσο, ο Αταμάν, μιλώντας για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, έριξε… βόμβες, καθώς είπε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, θυμίζουμε, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε αναφερθεί στη φετινή σεζόν με την Εφές και μάλιστα αποκάλυψε τη στιγμή, που έφτασε πολύ κοντά στην παραίτηση.

To άρθρο Εργκίν Αταμάν: «Ο Μπαρτζώκας και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα πρέπει να ανησυχούν, που ήρθα στον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εργκίν Αταμάν, Ο Μπαρτζώκας, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκό,ergkin ataman, o bartzokas, olybiakou, panathinaiko