Επίθεση της Mundo Deportivo στη Ρεάλ Μαδρίτης – “Με σύμμαχο το VAR και τη διαιτησία”

13:13 4/7/2020 - Πηγή: NewsIt

Η καταλανική “Mundo Deportivo” εξαπέλυσε “πυρά” κατά της Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας σε δημοσίευμά της, ότι η “βασίλισσα” έχει πάντα την εύνοια της διαιτησίας και την βοήθεια του VAR.

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χετάφε, την Πέμπτη (2/7), ήρθε δύσκολα, με 1-0, και επέτρεψε στους Μαδριλένους να αποσπαστούν με 4 βαθμούς διαφορά από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga. Ο τρόπος όμως που ήρθε η νίκη -με εύστοχο πέναλτι του Ράμος, δέκα λεπτά πριν το τέλος και κατόπιν υπόδειξης του VAR-

εξόργισε πολλούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα, που μία ημέρα νωρίτερα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Ατλέτικο χάρη σε ένα πέναλτι… φάντασμα. 

Εκτός των οπαδών, την οργή τους εξέφρασαν και τα καταλανικά Μέσα, αφού η Mundo Deportivo, έγραψε χαρακτηριστικά πως η Ρεάλ έχει συνεχώς την εύνοια της διαιτησίας, ενώ χαρακτήρισε ως τη μοναδική “καθαρή” νίκη της “αιώνιας” αντιπάλου της, αυτή κόντρα στη Χετάφε, αφού σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είχε το… σπρώξιμο της διαιτησίας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

To άρθρο Επίθεση της Mundo Deportivo στη Ρεάλ Μαδρίτης – “Με σύμμαχο το VAR και τη διαιτησία” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα