Επίθεση οπαδών της Ντεν Χάαγκ στους φιλοξενούμενους της Εξέλσιορ και ξύλο με την αστυνομία

00:05 30/5/2022 - Πηγή: NewsIt

Θλιβερές εικόνες στην Ολλανδία, μετά την αναμέτρηση της Ντεν Χάαγκ με την Εξέλσιορ, play off παραμονής/ανόδου στην Eredivisie, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πλησιάζουν την αντίπαλη εξέδρα και να πετάνε φωτοβολίδες στους φιλοξενούμενους.

Στο τελευταίο φετινό παιχνίδι στην Ολλανδία, το δεύτερο για τα play off παραμονής/ανόδου στην Eredivisie,

η Ντεν Χάαγκ και η Εξέλσιορ μας έδωσαν το… ματς της χρονιάς στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν νικητές στη διαδικασία των πέναλτι (8-7), κι ενώ ο κανονικός αγώνας είχε ολοκληρωθεί στο 3-3 και η παράταση στο 4-4!

Μάλιστα, η Εξέλσιορ έκανε μία συγκλονιστική ανατροπή για την άνοδο στη “μεγάλη” κατηγορία, «επιστρέφοντας» από το 0-3. Να αναφέρουμε ότι στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Εξέλσιορ το ματς είχε μείνει στο 1-1 κι έτσι η Ντεν Χάαγκ ήθελε τη νίκη για να επιστρέψει μετά από χρόνια στην Eredivisie.

Η εξέλιξη αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή των γηπεδούχων οπαδών που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους εκδρομείς της Εξέλσιορ ακόμα και με φωτοβολίδες. Οι θλιβερές σκηνές μεταφέρθηκαν και εκτός γηπέδου με επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Holland. 29.05.2022
ADO Den Haag – Excelsior.
ADO Den Haag supporters trying to reach away fans after losing the play-offs with Excelsior.

Video @RypkeBakker pic.twitter.com/DrREbb1css

— HooligansTV (@HooligansTV_eu) May 29, 2022

| Na afloop van ADO Den Haag-Excelsior liep de situatie volledig uit de hand. Relschoppers van de thuisploeg zochten de supporters in het uitvak op en dat leverde bizarre beelden op… #adoexc pic.twitter.com/GS3w7WSXZL

— Rijnmond Sport (@RijnmondSport) May 29, 2022

 

Opnieuw flinke rellen aan de andere kant van het stadion hier in #DenHaag na #Adoexcelsior. pic.twitter.com/RN417P6ZIO

Owen O’Brien (@_owenobrien_) May 29, 2022

To άρθρο Επίθεση οπαδών της Ντεν Χάαγκ στους φιλοξενούμενους της Εξέλσιορ και ξύλο με την αστυνομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα