Επιστρέφει ανακοινώνει άρση του lockdown ο Μπόρις Τζόνσον

09:55 27/4/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφει σήμερα (27.04.2020) στη Ντάουνινγκ Στριτ, μετά την νοσηλεία του ακόμη και στην Εντατική λόγω κορονοϊού.

Και μια από τις πρώτες κινήσεις του Μπόρις Τζόνσον μετά την επιστροφή του στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα θα είναι να ανακοινώσει τα σχέδιά του για την άρση του lockdown που επιβάλλεται τον τελευταίο μήνα για να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού.

Click4more Σοκ

από τους Financial Times: Οι θάνατοι από κορονοϊό μπορεί να είναι 60% περισσότεροι

Οι ανακοινώσεις του Μπόρις Τζόνσον θα γίνουν εντός της εβδομάδας, έγραψε χθες το site της Telegraph.

Ο Συντηρητικός Βρετανός πρωθυπουργός επιστρέφει στη Ντάουνινγκ Στριτ, αφού πέρασε μία εβδομάδα σε νοσοκομείο του Λονδίνου εξαιτίας της μόλυνσής του από τον νέο κορονοϊό και άλλες δύο εβδομάδες ανάρρωσης στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς.

Ο Τζόνσον έχει συζητήσει με υπουργούς του την ιδέα της «τροποποίησης» των μέτρων αντί της πλήρους άρσης τους, προκειμένου να εμπεδωθεί το μήνυμα πως θα συνεχίσουν να ισχύουν τουλάχιστον κάποιοι περιορισμοί ακόμη και αφού ανοίξουν ξανά οι χώροι εργασίας και τα σχολεία, αναφέρει το ρεπορτάζ της Telegraph.

Επισήμως, ο αριθμός των θανάτων που οφείλονταν στην COVID-19 και διαπιστώθηκαν σε νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε χθες Κυριακή (26.04.2020) σε 20.732 — κατά 413 σε ένα εικοσιτετράωρο — ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης ανερχόταν σε 152.840, αυξημένος κατά 4.463 μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Επιστρέφει ανακοινώνει άρση του lockdown ο Μπόρις Τζόνσον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα