Επεισόδια στο Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα και ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς των τελικών της National League 1

21:31 18/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Nήαρ Ηστ πήρε την άνοδο στην Elite League, μετά από μια αναμέτρηση που “σημαδεύτηκε” από επεισόδια οπαδών. Η ομάδα της Καισαριανής αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του δεύτερου ομίλου της National League 1, μετά από την επικράτηση με 57-45 των Τρικάλων στο Game 5 των τελικών.

Πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της National League 1 αναδείχθηκε

η Νήαρ Ηστ, η οποία νίκησε στην έδρα της 57-45 τα Τρίκαλα Basket στην 5η αναμέτρηση της σειράς των τελικών των play off και, με 3-2 νίκες, κατέκτησε τον τίτλο που την οδηγεί στην άνοδο στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Το παιχνίδι αμαυρώθηκε από τα πολύ σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών και έφεραν τη διακοπή του ματς, με την αναμέτρηση να συνεχίζεται μετά την παρέμβαση της αστυνομίας.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Καισαριανής πέτυχε το απόλυτο 3/3 στην έδρα της κι πέτσι έφτασε στην άνοδο. Υπενθυμίζεται ακόμα ότι τόσο η ΧΑΝΘ, όσο και ο Πρωτέας Βούλας θα αγωνίζονται στην Elite League της νέας σεζόν, μαζί με τη Νήαρ Ηστ, ενώ αναμένεται ακόμη μια ομάδα να χαράξει ανάλογο δρόμο μέσα από τα μπαράζ ανόδου.

To άρθρο Επεισόδια στο Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα και ολιγόλεπτη διακοπή στο ματς των τελικών της National League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδια, Νήαρ Ηστ – Τρίκαλα, National League 1,epeisodia, niar ist – trikala, National League 1