Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών – Τραυματίστηκε καθηγητής

16:48 11/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στην ΑΣΟΕΕ νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, 11.01.2022, με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών!

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά τη νέα τραμπούκικη επίθεση μέσα σε Πανεπιστημιακό ίδρυμα της χώρας, έχει τραυματιστεί ένας καθηγητής, χωρίς ακόμη να έχουν γίνει

γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Με βάση τα όσα καταγγέλλουν φοιτητές, οι κουκουλοφόροι «μπούκαραν» την ώρα του μαθήματος στο αμφιθέατρο του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών κι επιτέθηκαν εναντίον καθηγητή που δίδασκε εκείνη την ώρα, ενώ οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον καθηγητή, δέχτηκαν κι εκείνοι επίθεση από τους κουκουλοφόρους.

Ως αποτέλεσμα, εκτός από τον καθηγητή που χτυπήθηκε από τους αγνώστους, μπουνιές και γροθιές δέχτηκαν και οι φοιτητές που προσπάθησαν να προστατέψουν τον εκπαιδευτικό. Ο καθηγητής τραυματίστηκε στο πρόσωπο και έχει μώλωπες από τα χτυπήματα.

Στο Twitter και το Facebook ήδη κυκλοφορούν βίντεο μικρής διάρκειας που αποτυπώνουν την στιγμή της έντασης.

Δείτε τις εικόνες από την ΑΣΟΕΕ

Ξυλοδαρμός καθηγητή εντός του αμφιθεάτρου, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, μώλωπες στο πρόσωπο. Ξυλοδαρμός φοιτητών που προσπάθησαν να προστατέψουν το καθηγητή τους. #ΑΣΟΕΕ pic.twitter.com/JTePDYLrls

— Vavoulis Panagiotis (@VavoulisP) January 11, 2022

Σημειώνεται, τέλος, πως η επίθεση έγινε σε αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση, του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης.

To άρθρο Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ μεταξύ κουκουλοφόρων και φοιτητών – Τραυματίστηκε καθηγητής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα