Εντυπωσιακές εικόνες από ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί στην Ισλανδία - Σε κατάσταση συναγερμού πόλη 4.000 κατοίκων

11:06 13/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Αλλεπάλληλοι σεισμοί, δρόμοι που έχουν ανοίξει στη μέση και ένα ηφαίστειο που βρυχάται. Αυτό είναι το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες μέρες στην πόλη Γκρίνταβικ της Ισλανδίας. 

Οι αρχές έχουν ανακοινώσει ήδη την προληπτική εκκένωση της πόλης της Ισλανδίας, ενώ το Μετεωρολογικό Γραφείο της χώρας έχει ήδη ανακοινώσει ότι μεγάλες ποσότητες μάγματος από το ηφαίστειο εξαπλώνονται υπόγεια και θα μπορούσαν να αναδυθούν στην επιφάνεια ανά πάσα στιγμή σε διάφορες περιοχές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν

γίνει τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει χιλιάδες δονήσεις στην πόλη.

Το συγκεκριμένο ηφαίστειο που ονομάζεται Fagradalsfjall «ξύπνησε» έπειτα από 800 χρόνια το 2021 με μια μεγάλη έκρηξη

Την περασμένη Πέμπτη, η αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή που είναι το ηφαίστειο, οδήγησε τις αρχές στην απόφαση για κλείσιμο της κοντινής τουριστικής τοποθεσίας, Blue Lagoon.

Οι φωτογραφίες από το ηφαίστειο που δημοσιεύει το Reuters είναι εντυπωσιακές.

Live εικόνα

Βίντεο από το σημείο:

#BREAKING : The Fagradal volcano in Iceland is about to erupt! There were approximately 1,485 earthquakes in 48 hours. #Iceland #Grindavík #IcelandEarthquakes #icelandvolcano #earthquake #Icelandearthquake #wxtwitter #evacuations #StateofEmergency #SOE #earthquake #Iceland pic.twitter.com/uBK5kH5YNM

— Arun Gangwar (@AG_Journalist) November 13, 2023

 

To άρθρο Εντυπωσιακές εικόνες από ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί στην Ισλανδία - Σε κατάσταση συναγερμού πόλη 4.000 κατοίκων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα