Ένα tweet γεμάτο… ειρωνεία από τον Τζο Μπάιντεν για τον Ντόναλντ Τραμπ

06:37 30/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Στο debate έλυσαν και οι δυο τα… ζωνάρια τους για να ανταλλάξουν βαριές εκφράσεις. Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του πανεπιστημίου Case Western Reserve του Κλίβελαντ, ο Τζο Μπάιντεν είχε φροντίσει να “απαντήσει” με χιούμορ και ειρωνεία στις επιθέσεις του Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία και την ηλικία του. 

Πριν από το πρώτο debate ενόψει των αμερικανικών εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε…

λυσσάξει να λέει πως ο Τζο Μπάιντεν θα βάλει ακουστικό για να δέχεται οδηγίες από την ομάδα του για το τι θα πει ή ότι θα πάρει φάρμακα για να έχει βελτιωμένη απόδοση. 

Click4more Debate χάους και προσβολών! Τραμπ: Είσαι άχρηστος – Μπάιντεν: Είσαι καραγκιόζης!

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών αποφάσισε τον τρολάρει. Και ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει ένα ζευγάρι ακουστικά για iPhone κι ένα κύπελλο με παγωτό (γεύση φυστικοβούτυρο και νιφάδες σοκολάτας).

«Είναι η βραδιά του debate, οπότε ετοίμασα το ακουστικό μου και το σκεύασμα βελτίωσης των επιδόσεών μου», σάρκασε ο 77χρονος Μπάιντεν, λάτρης του παγωτού.

It’s debate night, so I’ve got my earpiece and performance enhancers ready. pic.twitter.com/EhOiWdjh1b

— Joe Biden (@JoeBiden) September 29, 2020

Ο Τραμπ δεν σταματά να επιτίθεται στον Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον ξεμωραμένο κι ακατάλληλο για να αναλάβει την προεδρία, κάτι που οι Δημοκρατικοί αντιμετωπίζουν γενικά με αδιαφορία ή αντιτείνοντας πως πρόκειται απλά για μια προσπάθεια του θυελλώδη μεγιστάνα να συκοφαντήσει τον αντίπαλό του με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Οργανώσεις που υποστηρίζουν τον Μπάιντεν, χωρίς να συνδέονται επίσημα με την εκστρατεία του, έχουν από τη δική τους πλευρά κατηγορήσει τον 74χρονο Τραμπ ότι εκείνος δεν διαθέτει τα απαιτούμενα διανοητικά προσόντα για να κυβερνά τη χώρα και ότι αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Ένα tweet γεμάτο… ειρωνεία από τον Τζο Μπάιντεν για τον Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα