Ελλάδα – Μάλτα 25-6: Σαρωτική η εθνική πόλο ανδρών και τώρα Κροατία

12:35 31/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Γαλλία, η Εθνική πόλο ανδρών πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ, διαλύοντας την αδύναμη Μάλτα με 25-6, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η Εθνική πόλο ανδρών δεν αναμενόταν να βρει αντίσταση από τη Μάλτα, με τη γαλανόλευκη να καταφέρνει να πετύχει και τους δύο στόχους της στο παιχνίδι, καθώς πέρα από τη νίκη εξασφάλισε και μία πολύ μεγάλη διαφορά, η οποία είναι εξαιρετικά

πιθανό να της εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Η ομάδα του Βλάχου στοχεύει, όμως, στην πρώτη θέση του ομίλου για να έχει καλύτερη διασταύρωση στα νοκ άουτ, γι’ αυτό και θα πρέπει να κερδίσει την οικοδέσποινα και ισχυρή Κροατία στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, δεν χρήζει ιδιαίτερη κριτικής, με την Εθνική πόλο ανδρών να μπαίνει στο παιχνίδι με το πόδι τέρμα πατημένο στο γκάζι και να προηγείται πολύ γρήγορα με 5-0 και 8-1 στο πρώτο δεκάλεπτο. Η γαλανόλευκη συνέχισε να πιέζει, ανεβάζοντας τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα κι έφτασε δια περιπάτου στη νίκη.

 

To άρθρο Ελλάδα – Μάλτα 25-6: Σαρωτική η εθνική πόλο ανδρών και τώρα Κροατία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα