Ελλάδα – Γερμανία: Ο Γκόρντον Χέρμπερτ δεν ξέρει πως να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

15:20 12/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μίλησε για το παιχνίδι της Γερμανίας με την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ (13/9) για τα προημιτελικά του Eurobasket 2022.

Ο προπονητής της Εθνικής Γερμανίας τόνισε ότι δεν ξέρει με ποιον τρόπο θα σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ πρόσθεσε ότι κλειδί για το παιχνίδι θα είναι η άμυνα της ομάδας του στο ανοιχτό γήπεδο.

“Πρώτον η άμυνα στο transition θα είναι σημαντική” ανέφερε

αρχικά ο Χέρμπερτ και πρόσθεσε: “Δεύτερον πρέπει να περιορίσουμε τον Γιάννη. Δεν ξέρω ακόμα πώς, ελπίζω να βρούμε τον τρόπο αύριο. Τρίτον, πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας”.

Ο πρώην προπονητής του Άρη δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. “Παίζουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο”.

Όσον αφορά τους τραυματίες (Βάγκνερ, Γουάιλερ-Μπαμπ) και τον ασθενή Φόγτκμαν, ο Χέρμπερτ τόνισε: “Ειναι τουρνουά επιβίωσης. Έχουμε τραυματισμούς, έναν άρρωστο (Φόγκτμαν). Πρέπει να δούμε αύριο. Δεν μπορώ να πω τώρα. Πιθανότατα θα αποφασίσουμε αύριο. Κανείς δεν προπονήθηκε σήμερα, έχουμε μείνει με 9 παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει αύριο”.

 

To άρθρο Ελλάδα – Γερμανία: Ο Γκόρντον Χέρμπερτ δεν ξέρει πως να περιορίσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα