Ελικόπτερο έπεσε σε παιδικό σταθμό κοντά στο Κίεβο, την ώρα που βρίσκονταν μέσα παιδιά

10:06 18/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Συναγερμός σήμανε για άλλη μια φορά στην Ουκρανία, όταν αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο που στεγάζεται παιδικός σταθμός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 3 νεκροί και 5 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος έπεσε σε κτίριο που βρίσκεται ο παιδικός σταθμός στην πόλη Μπρόβαρι, κοντά στο Κίεβο, σήμερα, με τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων να έχουν σπεύσει στο σημείο, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο σύμβουλος της προεδρίας της Ουκρανίας.

Ο Τιμοσένκο επεσήμανε ότι εξετάζεται αν υπάρχουν θύματα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν

3 νεκροί και 5 τραυματίες.

What a tragedy! A helicopter crashed into the kindergarten in Brovary near Kyiv. Reportedly, 3 people are dead and 5 are injured pic.twitter.com/dXlnuRkP9O

— Giorgi Revishvili (@revishvilig) January 18, 2023

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα κτίριο να φλέγεται και αναφέρουν ότι ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ελικόπτερο ή drone έπεσε στο κτίριο αυτό όπου στεγάζεται παιδικός σταθμός.

«Την ώρα που σημειώθηκε η τραγωδία, παιδιά και προσωπικό βρίσκονταν μέσα στο νηπιαγωγείο. Όλοι έχουν τώρα απομακρυνθεί», σημείωσε ο περιφερειάρχης του Κιέβου Ολέκσι Κουλέμπα σε ανάρτησή του στο Telegram.

 

To άρθρο Ελικόπτερο έπεσε σε παιδικό σταθμό κοντά στο Κίεβο, την ώρα που βρίσκονταν μέσα παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελικόπτερο, Κίεβο,elikoptero, kievo