Ελένη Χαμπέρη: Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα, άδικο που μηδενίζουν το Survivor

23:32 5/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Αφοπλιστικά ειλικρινής η Ελένη Χαμπέρη για το Survivor All Star!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Ελένη Χαμπέρη, την Τετάρτη, στο πλατό της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” του ΣΚΑΪ λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε, φυσικά, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και τις “επιθέσεις” που δέχεται

το πρόγραμμα από πρώην παίκτες.

“Για εμένα η καλύτερη λύση θα ήταν -μιας κι είπες για το οικονομικό – όταν κάποιος παρεμβαίνει στους κανόνες, να παίρνει πρόστιμο, μείωση.

Ούτε να φύγεις, ούτε τίποτα. Θα κλέψεις, θα φύγεις από την καλύβα; Μείον τόσο. Ποιος θα έφευγε; όλοι εκεί θα ήταν μπροστά στην κάμερα” είπε αρχικά η Ελένη Χαμπέρη.

“Για εμένα είναι άσχημο. Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα, ποιος είναι ζευγάρι, όποτε προσπαθούν να προβάλουν αυτό. Το γεγονός όμως ότι πάνε να μηδενίσουν το πρόγραμμα -βγήκα κι έχω πάθει σοκ με όσα ακούω και με τα βίντεο που κυκλοφορούν- το θεωρώ άδικο και δεν μου αρέσει που βλέπω παίκτες που ήταν μέρος αυτού, να προσπαθούν να μηδενίσουν το παιχνίδι.

Καλώς ή κακώς από εκεί ξεκινήσαμε όλοι και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Είναι πολύ κακό για εμένα, όταν είσαι μέρος αυτού του προγράμματος, να βγαίνεις και να το κατηγορείς” ανέφερε.

To άρθρο Ελένη Χαμπέρη: Στον κόσμο αρέσει η ίντριγκα, άδικο που μηδενίζουν το Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα