Εκτός Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου – Θετικός στον κορονοϊό

08:13 8/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Χωρίς τους βασικούς της παρουσιαστές ξεκίνησε την Πέμπτη (08.12.2022) το Καλημέρα Ελλάδα, στον ΑΝΤ1. Μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου, θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η έναρξη του Καλημέρα Ελλάδα το πρωί της Πέμπτης ήταν… εντελώς άλλη, με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου να καλημερίζουν τους τηλεθεατές, τη Μαρία Αναστασοπούλου να είναι

στο σπίτι της με κορονοϊό και τον Γιώργο Παπαδάκη να «βγαίνει» τηλεφωνικά, αφού κι εκείνος βρέθηκε θετικός.

Καθώς οι συντελεστές της εκπομπής κάνουν κάθε μέρα τεστ πριν μπουν στο στούνιο, μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου βγήκε θετικό και αυτό του Γιώργου Παπαδάκη.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην έναρξη της εκπομπής, αφού πείραξε την Μαρία Αναστασοπούλου λέγοντάς της «Μαράκι, μαζί είμαστε και σε αυτό», ο Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε πως βρισκόταν στο γραφείο του και πως εκείνη την στιγμή αποχωρούσε για το σπίτι του και ότι θα επιχειρήσει αργότερα να συνδεθεί μέσω Skype για να συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής, όπως έκανε ήδη η Μαρία Αναστασοπούλου από την έναρξη της εκπομπής της Πέμπτης.

To άρθρο Εκτός Καλημέρα Ελλάδα και ο Γιώργος Παπαδάκης μετά τη Μαρία Αναστασοπούλου – Θετικός στον κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα