Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών

18:38 27/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία την Πέμπτη (28.03.2024) και την Παρασκευή (29.03.2024). Ο λόγος των αλλαγών στην κυκλοφορία είναι η εκτέλεση εργασιών. 

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στα όρια της Ημαθίας για Πέμπτη και Παρασκευή, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, από τις 7 το πρωί και έως τις 7 το βράδυ για τις δύο επόμενες ημέρες θα ισχύει αποκλεισμός εισόδου των οχημάτων από

τον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου της Εγνατίας Οδού, στην εθνική οδό ΑθηνώνΘεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, επί της εθνικής οδού ΑθηνώνΘεσσαλονίκης.

Τα οχήματα που κινούνται από Βέροια προς Αθήνα, θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας – Κατερίνης και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην εθνική οδό ΑθηνώνΘεσσαλονίκης, μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ν. Αγαθούπολης.

Στην ανακοίνωση της Τροχαίας προστίθεται πως «η σωστή οδική συμπεριφορά και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων».

To άρθρο Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη και Παρασκευή στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτες, Πέμπτη, Παρασκευή, Εγνατία Οδό,ektaktes, pebti, paraskevi, egnatia odo